Radost sluší každému
Sadba

A proč ne třeba radost v podobě super ponožek, které na svém e-shopu nabízí SADBA! Pokud nevíte, jaký dárek k Vánocům koupit svým blízkým, tak už dále nepátrejte a objednejte si veselé misijní ponožky. Jejich koupí nejenže potěšíte obdarovaného, ale pomůžete také salesiánským misijním dílům.

Veselé ponožky Sadby skvělě padnou na každou nohu a to nejen díky čtyřem různým velikostem, ale i díky příjemnému materiálu s vysokým obsahem bavlny. Zdobí je exotické motivy z míst, kde působili, či působí, naši misijní dobrovolníci. Hravé obrázky s dominující červenou barvou – logovou barvou Sadby – rozzáří každému, kde je bude nosit, den.

SADBA v roce 2025 oslaví významné výročí, a to 20 let od jejího vzniku (26. 7. 2005). Za  tu dobu prošla řadou změn, cíl ale zůstává stejný – skrze naše dobrovolníky pomáhat a mít rád děti a mladé lidi, ke kterým jsou vysíláni. Koupí našich předmětů, modlitbou, darem či jinou pomocí nám pomůžete pokračovat v díle našeho zakladatele Jana Boska dávat naději všem znevýhodněným dětem a mladým lidem, zejména těch na okraji společnosti.

Oslavte s námi 20 let působení Sadby a objednejte si naše ponožky již dnes. Navštivte náš e-shop, nebo pište na objednavky@sadba.org. Na e-shopu naleznete i několik dalších předmětů, kterými můžete někomu udělat radost například knihy, fotoobrazy, termohrnek apod.

Těšíme se na vaše objednávky!

Ceny
  • 230 Kč + poštovné = základní cena
  • 450 Kč bez poštovného = sponzorská cena
  • 600 Kč bez poštovného = sponzorská VIP cena
Velikosti*
  • 35–38
  • 39–41
  • 42–44
  • 45–46

*Jste-li na pochybách, jaká velikost je pro vás ta pravá, objednejte si ponožky raději větší,
stejně jako většina jakýchkoli jiných ponožek, se po vyprání nepatrně srazí
(vyzkoušeno zaměstnanci Sadby).

Fotogalerie

Prohlédněte si ponožky, které vyrobila česká firma Benami a které jsou velmi příjemné na nošení….